Vaak materiaal kwijt? Investeer in geautomatiseerd asset management!

Stuurt uw bedrijf medewerkers uit naar verschillende klanten, met veel spullen in de auto? Dan is het soms moeilijk om het overzicht te houden, en dan kan er weleens materiaal verdwijnen. Met track-and-trace is dat gelukkig voorgoed verleden tijd. Realtime asset management Dankzij track-and-trace software weet u op elk moment waar uw waardevolle materialen zich bevinden. Zo is er nooit» Vaak materiaal kwijt? Investeer in geautomatiseerd asset management! "Vaak materiaal kwijt? Investeer in geautomatiseerd asset management!"

Haal nóg meer uit uw track-and-trace-systeem dankzij integratie

Werkt u in de bouw- of servicesector? Dan moet u waarschijnlijk verschillende projecten tegelijk beheren en controleren. Niet eenvoudig! Een geïntegreerd track-and-trace-systeem biedt u gelukkig meer inzicht en controle én bespaart u tijd en kosten. We geven u een overzicht van de voordelen. Alle informatie op één plek Om het overzicht over alle projecten te bewaren, controleert u het best» Haal nóg meer uit uw track-and-trace-systeem dankzij integratie "Haal nóg meer uit uw track-and-trace-systeem dankzij integratie"

RAM track-and-trace op Bestelauto Expo

Op 4 en 5 oktober 2017  is RAM track-and-trace te vinden op de Bestelauto Expo in EXPO Houten op stand 450. Meer dan 100 exposanten heten u welkom op dé nationale totaalbeurs over bestelwagens. U kunt hier direct zakendoen met leveranciers van bedrijfswagens tot 3.500 kg. Maar ook informatie krijgen over financiering, lease en rent, verzekering, inrichting en aanpassing, accessoires,» RAM track-and-trace op Bestelauto Expo "RAM track-and-trace op Bestelauto Expo"

Dutch Dakar Experience 2017

Van donderdag 18 mei tot en met zaterdag 20 mei is RAM Mobile Data, als een van de sponsoren, te vinden op de vierde editie van het off-road spektakel: de Dutch Dakar Experience (DDE) 2017. Een event georganiseerd door Veth Automotive en VB-Airsuspension. Meerijden met echte Dakar coureurs! Het meerijden in Dakar Trucks met echte Dakar coureurs, het zelf rijden» Dutch Dakar Experience 2017 "Dutch Dakar Experience 2017"