MobiShare – carsharing

MobiShareDe wagenparken in de Nederlandse zakelijke markt bestaan voornamelijk uit leaseauto’s. Doordat bedrijven steeds meer flexibiliteit en efficiency willen halen uit hun wagenpark is onder andere de deelauto in opkomst. Het personeel kan de deelauto zakelijk gebruiken, maar ook privégebruik is mogelijk zonder bijtelling te riskeren. Een geautomatiseerde oplossing voor deze zakelijke poolauto’s heeft tijdsbesparing en lagere kosten tot gevolg, maar denk ook aan efficiëntere inzet van een kleiner wagenpark wat het milieu minder belast. Corporate carsharing biedt mogelijkheden.

Favicon-MobiShare-64x64 Efficiënter gebruik van een kleiner wagenpark

Wist u dat maar liefst 80% van de Nederlandse leaseauto’s overdag stilstaat? Het is dus niet ondenkbaar dat een dergelijk percentage ook voor uw wagenpark van toepassing is. En aangezien het wagenpark een van de grootste kostenposten binnen bedrijven is, valt er dus veel te besparen door middel van nieuwe mobiliteitsconcepten zoals onze MobiShare carsharing oplossing.

Favicon-MobiShare-64x64 MobiShare: tijdrovend beheer behoort tot verleden

MobiShare is een innovatieve en integrale oplossing die ervoor zorgt dat u direct kunt besparen op uw bestaande wagenpark, zonder gedwongen voertuigkeuze. Minder auto’s door meer efficiënte inzet, wat beter is voor het milieu. Met Mobishare komt u als organisatie tegemoet aan de veranderende mobiliteitswensen van uw personeel. Een ideale win-win situatie. Uw organisatie is duurzamer, heeft lagere mobiliteitskosten en uw personeel een hoger netto loon. Met MobiShare beschikt u over:

 • een online voertuigenplannerMobiShare carsharing
 • een online beheerstool
 • een handige app
 • een intelligente unit die wij in uw voertuig inbouwen
 • diverse leasing mogelijkheden
 • onderhoud wagenpark met optioneel schoonmaak en
  vervangend vervoer

Favicon-MobiShare-64x64 Hoe werkt MobiShare?

 • Reserveer online de deelauto MobiShare app
 • Open de auto met een pas of smartphone
 • Starten en op weg!

De reservering kan zowel op een desktop via een website of op de smartphone (iOS of Android) via een handige app worden gedaan. Het openen/ sluiten van de auto kan tevens met de app of met diverse bestaande passen, bijv. bedrijfspas, OV-chipkaart, XXimo-card, Travelcard of MultiTankcard.

Daarnaast kunnen de ritgegevens desgewenst gekoppeld worden aan uw ERP systeem.

Favicon-MobiShare-64x64 Fiscaal dekkend en 0% afwijking kilometerstanden

Keurmerk ritregistratiesystemenDe wagenparkbeheerder heeft met de online dienst van MobiShare gemakkelijk realtime het totaal overzicht van de deelauto’s en de gebruikers ervan. En doordat de rittenregistratie per gebruiker specifiek wordt bijgehouden is deze oplossing ook nog fiscaal dekkend met keurmerk RRS. U kunt dus gemakkelijk ritrapportages maken voor de belastingdienst. Bovendien hoeft u niet te kalibreren, omdat ons systeem, in tegenstelling tot veel andere systemen in de markt, 0% afwijking van de kilometerstanden in de auto biedt.

Favicon-MobiShare-64x64 Innovatieve mobiliteitspartner

Kortom, door inzet van deze online MobiShare dienst heeft uw bedrijf minder voertuigen nodig, bent u “groen”, fiscaal dekkend, zijn uw medewerkers flexibel, heeft u maximaal inzicht in het gebruik, mogelijkheid tot leasing & onderhoud en behoort sleutelbeheer in een kluis tot het verleden. Bovendien heeft u met MobiShare een innovatieve mobiliteitspartner waar financieel gezonde topspelers achter staan.

Favicon-MobiShare-64x64 Vraag vrijblijvend meer informatie aan MobiShare

> Neem contact met ons op en wij vertellen u alles over ons online carsharing concept.

Of bel direct: 030 – 239 03 90.