Over ons

Innovatief en betrokken in zakelijk mobiliteit

All-in-one oplossing van software, hardware, inbouw en mobiele datacommunicatie. RAM Mobile Data is de stabiele factor voor tal van organisaties, van MKB en multinationals tot overheid. RAM track-and-trace is een onderdeel van RAM Mobile Data, de zakelijke dienstverlener voor mobiele datacommunicatie. Met ons track-and-trace platform bent u in staat om automatisch uw rittenregistratie en kilometerregistratie bij te houden, bijvoorbeeld voor de Belastingdienst. Tevens biedt track-and-trace de mogelijkheid van realtime kaartmateriaal, meten van brandstofverbruik, fleetmanagement, car sharing en nog meer besparingsmogelijkheden. RAM Mobile Data werkt met een team van 120 specialisten verspreid over kantoren in Nederland en België. In februari 2014 is RAM Mobile Data verhuisd naar een prachtig nieuw pand aan de Ptolemaeuslaan 69 in Utrecht op bedrijventerrein Papendorp.

Over RAM Mobile Data

RAM Mobile Data verzorgt de foutloze verwerking en snelle ontsluiting van mobiele informatiestromen. Uw bedrijfsprocessen verlopen soepeler en u bespaart aanzienlijk op kosten. RAM Mobile Data’s systemen en diensten dragen meetbaar bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers en helpen u om te voldoen aan mogelijke wettelijke verplichtingen.

Referenties van RAM track-and-trace

Wij werken voor honderden MKB bouw-, taxi- en servicebedrijven en overheidsinstanties. Duizenden bedrijfswagens en auto’s zijn uitgerust met onze apparatuur. Bekijk onze referenties.

Kwaliteit

RAM track-and-trace is lid van verschillende branche verenigingen, waaronder BrancheVereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen (BVLR).

BVLR certified member