Temperatuurregistratie

Continue controle temperatuur voor elke koel- en diepvriestransport

Temperatuurregistratie geeft transportbedrijven en hun klanten de zekerheid dat goederen onder de juiste temperatuur vervoerd zijn. 

De Europese richtlijnen voor koeltransport en diepvriestransport zijn streng en dragen bij aan de kwaliteit van de vervoerde producten. Dat werkt alleen goed als de temperatuur op de juiste wijze gemeten wordt en wanneer de transporteur achteraf rapportages met temperatuurregistratie kan overleggen.

Track-and-trace temperatuurregistratie biedt u alles wat u hiervoor nodig heeft:

  • Sensoren om in de laadruimten van koel- en/of diepvrieswagens te plaatsen
  • Mobiele dataverbinding (GPRS-locator) voor monitoring op afstand
  • Documentatie van de gemeten temperatuur
  • Realtime raadplegen van gemeten temperatuur
  • Eenvoudig opvragen van alle gemeten gegevens
  • Heldere rapportage over de temperatuur in de koelruimte tijdens transport

Europese richtlijnen

Transporteurs met koeltransport moeten allerlei gegevens bijhouden over de lading en de temperaturen in de laadruimte. Bij transportmiddelen (bijv. containers, trailers, opleggers) met meer dan 2m², moet de transporteur temperatuur meten en registreren.

Voldoen aan de HACCP-norm

Het meten en registreren van temperatuur is één van de belangrijkste elementen om te voldoen aan de HACCP-norm. Het continu monitoren en documenteren van de temperatuur van de voedingsmiddelen draagt bij tot algehele kwaliteitsverbetering van het koeltransport.

Meer weten?

> Neem contact op en wij vertellen u alles over temperatuurregistratie.